Van WA via South Australia naar Victoria
Door: Monica
24 November 2009 | Australië, Horsham
Daarna zijn we verder gereden naar Perth of eigenlijk Freemantle. Hier woont Russell een jongen die ik (Monica) ken van Lowlands en die Cristian inmiddels dus ook kent. Ook hier stond het bezoek in het teken van alcohol. Want als je vrienden sinds lange tijd weer ziet, dan moet daar natuurlijk op gedronken worden. Op zondag heeft Russell ons een aantal bezienswaardigheden in de omgeving laten zien en 's middags zijn we met hem en wat van zijn 'mates' naar een voetbalwedstrijd gegaan. Wie had dat nu gedacht: Monica op een voetbalwedstrijd in Australie. Het was wel geweldig dat 'we' - dat is dus de club van Perth - gewonnen hebben.
Afgelopen maandag vlogen we van Perth naar Adelaide en inmiddels zijn we bijna in Nationaal Park de Grampians. Dit park hebben we zes jaar geleden ook bezocht, maar toen hadden we te weinig tijd, dus dit keer gaat de Grampians in de herkansing. Het is inmiddels weer geweldig weer - een graad of 26 - dus we kunnen ook aan onze kleur gaan werken. En na de Grampians gaan we de Great Ocean Road op, een van de mooiste - zo niet de mooiste - kustwegen ter wereld.
See ya mates!
24 November 2009 - 06:37
Yvonne:
Hey wat leuk dat jullie een stukje hetzelfde gaan doen als ik :-D Beter dat het niet meer zo heet is, ik heb afgelopen zondag Pearl Jam met 40 graden gezien... da's toch anders.
Enjoy your trip, ik ga jullie volgen!
X -
24 November 2009 - 08:45
Roman:
Obituary nog gelujkt? Had helaas geen bevestiging meer voor gastenlijst ontvangen, balen.
Hoor het wel / have fun!
Roman -
24 November 2009 - 09:54
Judith:
Oooooh wat ben ik jaloers!!!
Alcohol en Australië, sounds familiar ;-)
Geniet er samen van en ik blijf jullie volgen!
Leuke profielfoto trouwens ;-)
Gr Juud -
24 November 2009 - 15:43
Leendert En Edith:
Het ziet er weer geweldig uit en ook wat jullie op je bord krijgen.
Voor een lekker kleurtje hoef hier niet te zijn .Het is donker,nat en triest dus geniet er nog lekker van.
Vele groeten van ons
doei.doei -
24 November 2009 - 16:06
Jannie:
Het was weer een leuk verhaal en prachtige foto,s wat kan een mens wat mee maken en leuk dat wij dat allemaal kunnen volgen het huis is weer schoon .de groeten met een dikke kus. -
24 November 2009 - 21:15
Truida:
Goed te horen dat jullie zo genieten. Ik zou bijna jaloers worden.
Groetjes vanuit een zeer nat Twello. -
25 November 2009 - 07:26
Jan:
Geniet van de GOR en Tasmanie! En dan Brisbane; we hebben zin in kamperen op Fraser!
Cheers mates! -
25 November 2009 - 14:42
Gerry En Henny:
Hoi Cris en Moon, wij zijn nog aan het afkicken van Zuid Afrika, maar we gaan nu jullie volgen. Misschien ook wat voor ons. Heel veel plezier!!! Groetjes uit het regenachtige Denekamp. -
25 November 2009 - 17:33
Jillis:
Ik wil ook naar russel en james!!
veel plezier nog!
Groet Jillis -
27 November 2009 - 20:07
Hans:
Ik las eerst kutwegen.
Maarre... have fun nog daarzo, maar pas op voor koala's. Krengen bunt 't!
Groet,
Hans.