Taz-mania in Tasmanie
Door: Monica
05 December 2009 | Australië, Launceston
Onderweg natuurlijk allerlei mooie dingen gezien (zie foto's). En gelukkig is het inmiddels ook iets warmer geworden, zodat de zomerkleren weer uit de koffer gehaald kunnen worden.
Gisteren hebben we wel iets heel bijzonders meegemaakt. We waren in het plaatstje Stanley - een klein dorpje in de schaduw van een grote rots 'The Nut'. Daar kwamen we aan de praat met een Belgische dame in een souvenirwinkeltje. Toen wij vertelden dat wij uit Zutphen kwamen werd zij heel enthousiast. Er wonen een stukje verderop mensen uit Zutphen, riep ze 'ik ga ze meteen bellen'. Toen ze de naam van de familie noemde waren we wel heel erg verbaasd. Voor we vertrokken had mijn moeder namelijk gezegd dat er mensen uit Almen op Tasmanie wonen. Blijkt het om diezelfde mensen te gaan. Dus daar zijn we maar even een kopje koffie gaan drinken. Toch wel bijzonder ondanks dat er maar 500.000 mensen op Tasmanie wonen.
We hebben nog 2 dagen te gaan op Tasmanie en dan vliegen we richting Sydney ... so the story continues.
Groeten Cris en Moon
05 December 2009 - 11:38
Leendert En Edith:
Hoi Cris en Moon
Nou ben ik de eerste ha,ha.
Wat een geweldige fotos hebben jullie weer geplaatst en het blijft genieten.Toch leuk om een "hollands"kopje koffie te drinken zover van huis.Het is hier koud en guur en we gaan vanavond lekker uiteten.
We wensen jullie nog fijne dagen.
Gr van ons xxx -
05 December 2009 - 22:29
Sint:
Lieve Moon en Cris
wat de Sint nou weer leest is niet mis
Kangaroes, watervallen en Almsense kopjes koffie
en dat allemaal in het uitgestrekte Tassie
Jullie hebben er al weer een hele reis op zitten
en niet veel tijd om te pitten
Wat hebben jullie al veel meegemaakt zeg
het doden van het vogeltje dat was vette pech
Bier drinken, kamperen en nieuwe vrienden maken
en zo nu en dan een lekker stuk vlees tussen de kaken
Gelukkig is het avontuur nog lang niet voorbij
en is er nog veel te beleven daar aan die andere zij
De Sint kwam net nog bij jullie door de straat
en trof jullie huissie enigszins desolaat
Jullie familie en vrienden zullen blij zijn als jullie weer thuis zijn
en kijken uit naar de verhalen onder genot van een goed glas wijn
Veel plezier nog daar down under
ga vooral door met al dat geglunder
veel liefs van de Sint en haar zwarte piet
06 December 2009 - 17:29
Rene En Eveline :
Mooie plaatjes hoor! Je zou haast zin hebben er heen te gaan ;-)
Dank nog voor je lieve SMS trouwens!! Hier gaat het best goed hoor! Tessel doet het super, maar mag helaas nog niet naar huis. Wanneer weten we ook nog niet, maar we zijn beiden nog heel positief (hooguit wat moe ;-))
Liefs van ons
NB: oud en nieuw feestje dit jaar bij ons? -
08 December 2009 - 12:20
Boudie:
Nou, hier in Enschede wonen ook heus wel mensen uit Almen hoor! :p
Gave pics! -
08 December 2009 - 22:33
Anita:
Moooooooii!! En wat grappig dat je aan de andere kant van de wereld mensen uit Almen tegenkomt. Al hebben we die hier in Amsterdam heus ook wel (hoor, Boudie!). -
09 December 2009 - 12:26
Jannie:
Leuk dat jullie bij Herman waren jullie hebben weer veel te vertellen Boudie en Anita ik ken die mensen uit Almen goed heee.tot volgende week.